Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Modellen, der blandt andet er blevet teaset i musikvideon til “Laugh Now, Cry Later”, har fået navnet Hot Step Air Terra NOCTA.

Selvom han længe har haft en tilknytning til Nike og Jordan Brand, og har lagt navn til eksklusive Air Jordan-colorways, kan Drake endnu ikke prale af at have sin egen signatur-sneaker. Men det bliver der tilsyneladende snart lavet om på – ifølge leak-kontoen, @py_rates har den canadiske rapper og R&B-sanger og Nike nemlig, som en del af den nye NOCTA-linje, skabt en helt ny sneaker ved navn Hot Step Air Terra NOCTA. 

drake nike sko
Inspireret af Drakes kreative proces

Skoen er blevet teaset i en helt hvid colorway på adskillige billeder og videoer – blandt andet “Laugh Now, Cry Later”-musikvideoen, men indtil nu har der kun været løse spekulationer omkring et officielt release. Nu er det imidlertid kommet frem, at skoen lander til efteråret og altså som en del af den nye NOCTA-linje, der hylder Drakes kreative proces der indebærer at arbejde sent om aftenen og om natten. 

nike sneakers drake
Roadman-look og Air Max-inspiration

Ikke overraskende er Drake gået efter et Air Max-inspireret udtryk på sin første sneaker, der er i tråd med det roadman-look han også har satset på med resten af NOCTA-linjen. Hot Step Air Terra NOCTA har en eksponeret Air-boble i hælen, mens overdelen har samme linjer, som du eksempelvis finder på Air Max 95 og Air Max 97. Den første colorway er tilsyneladende helt hvid, men det bliver selvfølgelig spændende at se skoen blive udfoldet i mere kreative farvesammensætninger. 

drake nike sneakers 2021
Release-info

En helt pæcis release-dato er ikke på plads, men ifølge @py_rates udkommer Drake x Nike Hot Step Air Terra NOCTA engang i efteråret. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret efterhånden som mere info dukker op og vi bliver klogere. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.