Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 26. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: D97053

Næste sending Dragon Ball Z x adidas-sneakers er på vej, og her kan du læse mere om den kommende sneakerudgave af superskurken Cell.

De første to Dragon Ball Z x adidas-sneakers udkom i slutningen af sidste måned, og de blev revet væk. Derfor skal du også være på dupperne, hvis du vil have fat i de to, der udkommer i slutningen af denne måned. Den overdimensionerede Prophere-model har i denne omgang modtaget en Cell-overhaling, som består af en unik, grøn strikoverdel med lilla detaljer. Som vanligt er den bulky Prophere også ekviperet med en markant ydersål, der både i udformning og struktur skubber til grænserne.

Det unikke Dragon Ball Z x adidas Originals-samarbejde gemmer i alt på syv sneakers, hvor to vil release de næste måneder, mens det sidste release vil repræsentere alle syv dragon balls. Husk at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fat i et af de eftertragtede par.

Dragon Ball Z x adidas Prophere Cell Saga “Green“ releaser den 26. oktober, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på de seneste sneakernyheder og -releases.

FORHANDLERE

STOY
Tidspunkt: 00:00

Gå til STOY

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.