Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 26. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: D97052

Flere Dragon Ball Z-sneakers er på vej, og snart kan du få fingrene i en Gohan-inspireret adidas Deerupt Runner.

De første to Dragon Ball Z x adidas-sneakers udkom i slutningen af sidste måned, og de blev revet væk. Derfor skal du også være på dupperne, hvis du vil have fat i de to, der udkommer i slutningen af denne måned. I denne artikel har vi fokus på Gohan-udgaven, der drejer sig om den strømlinede og ekstremt komfortable Deerupt-model. Dragon Ball Z x adidas Deerupt Cell Saga “Purple“ er udstyret med en smidig overdel, som er indhyllet i et lilla mesh-gitter for optimal pasform. Det geometriske design går igen på EVA-sålen, som suppleres af en behagelig OrthoLite-indersål med støddæmpningszoner.

Det unikke Dragon Ball Z x adidas Originals-samarbejde gemmer i alt på syv sneakers, hvor to vil release de næste måneder, mens det sidste release vil repræsentere alle syv dragon balls. Husk at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fat i et af de eftertragtede par.

Dragon Ball Z x adidas Deerupt Cell Saga “Purple“ releaser den 26. oktober, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på de seneste sneakernyheder og -releases.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.