Upcoming

Release Dato: 2. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CI0804-700
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 2020 har Nike virkelig gjort sin del, for at være blandt de mest innovative sport- og modebrands, hvor en lang række af nye teknologier har set dagens lys, heriblandt teknologien bag Nikes NEXT%-serie af løbesko. Nu prøver Nike sig så med endnu en ny teknologi, der kombinerer stil og funktionalitet, som har fået navnet Nike WMNS Zoom Double Stacked. Den helt nye model kommer både i en elegant sort colorway, og en hurtig White Volt colorway.

Nike WMNS Zoom Double Stacked White Volt, er i modsætning til sit modstykke, en mere modig colorway, der vil få de fleste forbipasserende, til at vende hovedet en ekstra gang. Det unikke ved den nye model, er dog ikke kun farven, men også skoens specielle sål, der kommer med to lag af synlige Air-puder. På den nederste del af sålen, er der placeret to Air-puder, en forrest og en ved hælen, og på den øverste del, er der kun en Air-pude, som er placeret ved skoen hæl. Dertil er skummet i sålen, den samme type skum, som er brugt hos Nikes NEXT%-serie af løbesko, og samlet set giver den helt nye Double Stacked, en helt fantastisk komfort. Hele sålen, inkl. de synlige Air-paneler, er farvet i Volt, der er med til at give sålen et endnu mere iøjnefaldende udseende.

Nike har dog gjort sit, for at det ikke er sålen, der her skal stjæle hele billedet. Selvom overdelen måske kan fremstå en smule ensformig, er den alligevel elegant og stilren. Lavet i letvægtstekstil forrest og læder bagerst, er skoens overdel farvet i Barely Volt, der gør, at den er ikke er nær så kraftig som farven på solen, og dermed skaber en flot kontrast. Syningerne på skoens overdel er dog lavet i samme farve som sålen, hvilket også gælder for det store broderede Swoosh-logo på skoens yderside.

Så hvis du står og mangler den helt perfekte sommersko, der kombinerer stil og funktionalitet, skal du ikke lede længe, da den nye Nike WMNS Zoom Double Stacked White Volt, netop er det du leder efter. Sammen med en helt sort colorway, udkommer skoen den 2. juli, på Nikes egen hjemmeside og hos enkelte udvalgte forhandlere. Hvis du vil vide mere om den sorte colorway eller andre releases, kan du finde dem alle på vores opdaterede Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt opdaterer dig med alt det nyeste fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.