Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

”Don’t catch you slippin’ now”

Tilbage i september sidste år, annoncerede adidas Donald Glover – også kendt som Childish Gambino med hittet, ”This is America” – som ny brand-ambassadør. Her, godt et halvt år efter, kan vi nu få et glimt af, hvad der ligner duoens første sneaker.

Takket være @jemuelwong på Instagram er der nemlig dukket billeder op af en ny sneakers, der er fuldstændig magen til den animerede adidas-sko, der indgik i adidas’ announcement-video’ fra september.

70’er-design

Skoen, der tager udgangspunkt i 70’er-modellen, Nizza, har et ’distressed’ øvre i en sommerlig cremefarve, der sidder på en flad, hvid sål.

På siden er adidas’ ikoniske tre striber markeret, også i hvid, mens snørebåndene tilfører kontrast med blå ’outlines’

Alt i alt har skoen et udtryk, der stemmer godt overens med Donald Glovers stil som kunstner, og er overordnet et lovende tegn på et organisk samarbejde mellem kunstneren og adidas.

Release dato

Indtil videre er der ingen info om, hvornår Donald Glover x adidas Originals Nizza udkommer, så hold øje med Sneakerworld på Facebook og Instagram for updates.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.