Releases

Release Dato: 10. november 2018
Pris: 800 DKK
Produktkode: Ukendt

Sidste weekend gik Nicky Diamonds fra Diamond Supply Co sammen med Nike om at lancere en ny ”Canary”-udgave af deres legendariske SB ”Diamond” Dunk-model ved ComplexCon. Udgivelsen skabte lange køer og eneda slåskampe og bevidste at hypen omkring Nike SB langtfra er død. Om der ligefrem er tale om et comeback er for tidligt at sige, men det vil måske vise sig d. 10. november, hvor Nike og Diamond Supply Co lancerer SB Dunk Low ”Diamond” Pack.

Tilbage i 2005 fik Nicky Diamond lov til at designe hans egen udgave af SB Dunk. Han lod sig inspirere af smykke-kæden Tiffany & Co. og klædte skate-modellen i diamantblå, sort imiteret krokodille-skind, et sølvfarvet Swoosh og Diamond Supplys diamant-logo på pløsen. Skoen var med det samme en succes og skabte enorm efterspørgsel, men ingen havde nok forventet, at den ville gå over i historien som en af de mest ikoniske Nike-udgivelser nogensinde.

I år gør Nicky Diamonds’ ”Diamond” Dunks comeback i nye klæder – efter at en gul ”Canary” udgave udkom eksklusivt ved ComplexCon udkommer skoen nu i mere tilgængelige sorte og hvide udgaver. Designeren har ladet sig inspirere af årets populære velco-trend og udstyret SB Dunk Low Pro med netop velkro-Swoosh-logoer i sølv. Under dem gemmer sig den velkendte ”Tiffany”-blå farve og ”DIAMOND”-tekst på hælen. Den vigtigste detalje, Diamond Supplys diamant-logo, er selvfølgelig også at finde på pløsen.

Diamond Supply Co x Nike SB Dunk Low Pack udkommer d. 10. november hos en række forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.