Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. august 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Efter at have været lagt på is i næsten 20 år, er Air Max Deluxe tilbage. Modellen, der fik premiere i 1999, og ikke har været udgivet siden, er én af de mest spektakulære i Air Max-serien. Den besidder samme sål som Air Max 97 og Air Max 98, men dens overdel bevæger sig i et helt andet univers end de to. Med graffiti-lignende grafik og 3M-reflekser i et bølget mønster giver den garanti for at tiltrække opmærksomhed, og det gælder ikke mindst den seneste colorway, ”Sequioa/Camper Green”, der udkommer d. 16. august.

”Sequoia/Camper Green” udnytter Air Max Deluxe særlige overdel og klæder den i et ’glossy’, army-inspireret tema bestående af khaki-grøn, sandfarver og rød. Det er kombineret med en cremehvid sål med sorte Air-enheder og en sort ydersål. Resultatet er en særpræget sneaker med et futuristisk og mili-inspireret udtryk, der sender tankerne hen på de farverige slut-90’ere og start-00’ere.

Air Max Deluxe lander på et tidspunkt, hvor Air Max 97 og Air Max 98 har domineret i lang tid, og hvor en ny Air Max-retro er yderst tiltrængt. Og vi kommer formentlig til at se mere til modellen i, som allerede tegner sig til at være omdrejningspunktet for næste kapitel i Nikes SK Air-samarbejde med rapperen, Skepta.

Air Max Deluxe er desuden udkommet i ”Photo Blue”, som du kan tjekke her.

Nike Air Max Deluxe ”Sequoia/Camper Green” udkommer d. 16. august hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

STOY
Tidspunkt: 09:00

Gå til STOY

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.