Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 28. februar 2019
Pris: 899 DKK
Produktkode: BD7875

”Disruptively Simple”. Sådan lyder adidas’ egen korte beskrivelse af Deerupt, som de lancerede sidste år med et brag af et ’launch-event’ i Paris. Nu er de klar med en ny, opdateret udgave – Deerupt S.

Deerupt S bygger videre på den design-filosofi, der lå bag den originale Deerupt – en demokratisk og elegant silhuet, der forener klassiske referencer med moderne præg. På Deerupt S er der imidlertid skruet op for det moderne præg med en mere strømlinet silhuet og nye design-detaljer.

Mens net-strukturen på sålen og overdelen, der er inspireret af klassiske adidas-modeller så som Marathon, er bibeholdt, er der tilføjet ’tape overlays’ og et nyt snørebåndssystem.

Foruden et nyt, raffineret udtryk gør det, at Deerupt S har flere æstetiske paralleller til Pharrells NMD Human Race, som er én af adidas’ mest efterspurgte modeller gennem de sidste par år.

Adidas Deerupt S lander i en ren ”White/Black” udgave hos forskellige forhandlere d. 28. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.