Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 27. april 2018
Pris: 799 DKK
Produktkode: Ukendt

Èn af forårets helt store nyheder, Adidas Deerupt bliver snart lanceret i ”Dark Grey”. Få alle detaljerne her.

Få sneakers har evnet at kombinere gammelt og moderne design på lige så ubesværet vis som Deerupt. Med inspiration fra nogle af det tyske mærkes bedste modeller fra 80’erne, New York og Marathon TR, var målet med Deerupt at skabe en minimalistisk, men toneangivende sneaker med bred appel – det må man sige er lykkedes.

Både overdelen og sålen på Deerupt er klædt i et tyndt net, som er en reference til det net, der er at finde på de førnævnte 80’er-modeller. Under nettet finder du en ren og elegant sneaker, der giver associationer til nye modeller så som Tennis HU og NMD R2. Modsætningen mellem det rene design på den ene side og det vilde net på den anden sider, giver en velbalanceret sneaker, der både skubber grænserne for sneaker-design, samtidig med at det hædrer sine egne rødder.

Deerupt er allerede blevet lanceret i en lang række forskellige farvesammensætninger for at sikre, at der findes en til hver smag, og nu udvides sortimentet altså yderligere med ”Dark Grey”.

”Dark Grey” klæder Deerupt i et tonet, gråt look, der både omfatter overdel og sål. Som kontrast er et lille panel på sålen farvet hvid, og ydersålen er gum-farvet, hvilket fungerer overraskende godt. Alt i alt er ”Dark Grey” endnu en vellykket variant af Deerupt.

Den udkommer hos adidas og udvalgte Originals-forhandlere d. 27. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

STOY
Tidspunkt: Ukendt

Gå til STOY

NORSE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Norse Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.