Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Det er ofte forbundet med stor hype, når Nike arbejder sammen med streetwear-brandet Cactus Plant Flea Market. Det vil vi formentlig også opleve, når designduoen senere på året er klar til at lancere den nye Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low, der kommer i to lækre colorways.

Det er langt fra første gang, at Nike slår pjalterne sammen med Cynthia Lu og streetwear-brandet Cactus Plant Flea Market. Sidste år lancerede designduoen blandt andet en ultrapopulær Air VaporMax, og meget tyder på, at den nye Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low, som de netop har løftet sløret for, kan ende med at blive endnu mere eftertragtet.

Rene linjer og støvede nuancer

I modsætning til sidste års VaporMax-model, Cactus Plant Flea Market x Nike Air VaporMax 2019, der havde et asymmetrisk, dekonstrueret og lidt skævt design, er den nye Nike Dunk Low præget af minimalisme og rene linjer.

”Pure Platinum” og ”Spiral Sage” hedder de to colorways, hvoraf førstnævnte er prydet med paneler i en svag lyseblå nuance, mens sidstnævnte er holdt i en støvet lysegrøn. Afdæmpede farver, der passer til det meste, og som uden tvivl vil gøre sig godt i hvilket som helst sommeroutfit.

Derudover har Nike og CPFM valgt at holde det enkelt med en overdel af hvidt læder, det karakteristiske Swoosh på inder- og yderside samt de klassiske perforeringer på snuden, der sikrer optimal åndbarhed.

Endelig har CPFMs ”happy face”-signatur fundet vej til hælen, og designet afrundes med en hvid mellemsål samt en ydersål, der matcher de farvede paneler på overdelen.

Udkommer senere på året

Nike og CPFM har endnu ikke været ude med en officiel releasedato, men ifølge rygterne udkommer Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low engang i slutningen af året. Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med seneste nyt.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.