Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

I sommers udgav Nike og Cactus Plant Flea Market en opsigtsvækkende og super eftertragtet udgave af Air Vapormax, og nu er de tilsyneladende tilbage med et nyt take på Air Force 1.

Tidligere på ugen postede Travis Scott, der også selv er tilknyttet Nike, nemlig en billedserie på Instagram af ham selv iført en hidtil uset udgave af Air Force 1 med ”SUN” skrevet på ydersiden med store bobel-bogstaver.

Markant branding

Skoene er holdt i hvid for at bibeholde den tidløse models klassiske æstetik, men med de markante bogstaver, som Cynthia Lu har gjort til et af CPFM’s varetegn. Bogstaverne sender tankerne over på én andens af Nikes klassiske basketballmodeller, Air More Uptempo, der har skrevet ”AIR” på siden, men detaljen fungerer overraskende godt på Air Force 1. (I hvert fald, hvis man skal tro dette første ”øjekast”.)

Hvornår releaser den?

Der er indtil videre ingen nærmere info om Cactus Plant Flea Markets Air Force 1 og hvornår den udkommer, men hold øje med vores hjemmeside og sociale kanaler, Facebook og Instagram, så sørger vi selvfølgelig for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.