Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

Nike har teaset en ny vanvittig Air Max 97-kollektion, som er klædt i forskellige former for camouflage. Den nye kollektion bliver potentielt den sidste Air Max 97-kollektion i et stykke tid.

Den nye kollektion kommer med den velkendte bølgede æstetik, men har fået en militær-inspireret makeover. Kollektionen releaser dertil i fire forskellige camouflage colorways, som er dedikeret til fire forskellige nationer, henholdsvis Storbritannien, Frankrig, Italien og Tyskland. Hver nation har altså fået tildelt sin helt egen unikke Air Max 97, der tilmed er udstyret med aftagelige velcro-flag på pløsen. Bunden består som sædvanligt af en eksponeret Air-sål i fuld længde, som sørger for komfort i verdensklasse. Vi kender desværre ikke releasedatoen på den nye kollektion endnu, men indtil videre kan du iagttage de nye, lækre colorways i galleriet nedenfor.

2017 har indiskutabelt været 97’erens år. 20 års jubilæet for silhuetten slutter dog snart, og spørgsmålet er, om Air Max 97 dermed bliver lagt på is. Hvis det er tilfældet, så bliver denne kollektion højst sandsynligt din sidste chance for at få fat i den ikoniske Air Max 97-model.

Hold øje med Sneakerworld.dk for flere updates på Air Max 97, og husk at klikke forbi vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele sneakerverden.

SHOP AIR MAX 97 HER!