Releases
End Sale Banner

Release Dato: 21. juni 2018
Pris: 799 DKK
Produktkode: B41680

Ovenpå den store succes med Kanye Wests tre Yeezy Powerphase-udgivelser er adidas nu klar til at relancere én af de modeller der inspirerede den, nemlig adidas Continental. Modellen vender tilbage i tre farver og under det forfriskende, nye navn, ”Rascal”.

Rascal har mange paralleller til Yeezy Powerphase, og mange har desværre allerede draget den forhastede konklusion, at adidas blot har lavet en ny kopi af adidas. Det passer ikke, for Continental er en original sko fra 80’erne, som adidas blot har valgt at bringe tilbage under et nyt navn.

Modellen har et klassisk look og ligner omtrent en blanding af Reebok Workout og adidas Stan Smith. Overdelen er udarbejdet i kvalitetslæder med perforeringer på snuden og langs siden. Her finder du desuden et adidas-Trefoil-logo, hvilket også gælder pløsen, hælen og sålen. Til at bryde det monkromatiske udtryk er Continental Rascal udstyret med en to striber i blå og rød. Det gør, at skoen har et simpelt, men også sporty udseende, der passer perfekt til tidens retro-trend og den forestående sommer.

Foruden denne hvide udgave lander adidas Originals Continenal 80 Rascal også i off-white og i sort. For dem alle gælder det, at de har en overkommelig pris på blot 799 kr. afhængig af forhandler.

Adidas Continental 80 Rascal ”White/Red” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 21. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.