Releases

Release Dato: 29. juni 2019
Pris: 3.800 DKK
Produktkode: EE4116

2019 ser allerede ud til at være året, hvor adidas for alvor ruller deres 4D sortiment ud. Indtil videre har vi set en lang række modeller såsom Parley x Adidas AlphaEdge 4D “Aero Green”, adidas Alphaedge 4D 2.0 “Black“ og senest den nye adidas ZX 4000 4D “Grey/Yellow“. Men nu lurer en helt ny model i kulissen. Her kan du læse alt om den kommende adidas Consortium Runner Mid 4D “White”, som releaser i slutningen af juni.

Sneakeren kommer et gennemgående hvidt farveskema, der pryder den Primeknit belagte overdel, som kommer med et omsluttende soklignende design. Det monotone udseende brydes af den futuristiske 4D-mellemsål, som kommer i den karakteristiske “Aero Green” farve, som vi kender fra de tidligere 4D sneakers. Slutteligt er skoen ekviperet med en Continental ydersål for ekstra greb og slidstyrke.

Når adidas Consortium Runner Mid 4D “White” releaser den 29. juni 2019, bliver det med en pris på ca. 3.800,00 DKK, hvilket desværre er væsentligt højere end de foregående 4D udgivelser. Men til trods for det, skal den nok sælge ud med det samme de fleste steder. Så sørg for at sidde klar, hvis du vil tilføje sneakeren til din samling.

Husk at du kan finde flere nye sneakers i vores store Release Kalender. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på releases, tilbud, rabatkoder og meget mere.

FORHANDLERE

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse Store

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.