Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det tyske mærke udgiver 4D-sneakers med KITH, Sneakersnstuff, Footpatrol og Invincible i deres nyeste Consortium-projekt.

Adidas gav hele verden et glimt af fremtiden inden for sneakers, da de sidste år løftede sløret for deres revolutionerende, nye FutureCraft 4D-teknologi. Den specialfremstillede sålenhed har siden fået lov at pryde fire forskellige sneakers, som dog alle har været enormt svære at få fat i. Heldigvis tyder alt på, at adidas kun lige har taget hul på, hvad der bliver et helt ny kapitel inden for sneakers. Det er brandets nyeste Consortium-projekt et bevis på. Her har de nemlig slået sig sammen med fire af deres foretrukne samarbejdspartnere, KITH, Invincible, Sneakersnstuff og Footpatrol, for at designe fire eksklusive 4D-sneakers, som skulle udkomme senere på året.

Eksklusive samarbejdspartnere

KITH, Invincible, Sneakersnstuff og Footpatrol har alle en fortid med adidas og har designet adskillige sneakers som en del af det tyske mærkes Consortium-samarbejde. KITH stod eksempelvis bag den første Ultra Boost Mid, mens Sneakersnstuff står bag den enormt eftertragtede Ultra Boost ”Tee Time”.

Design-rygter

Nu får mærkerne så lov at være nogle af de første, der udforsker det designmæssige potentiale bag adidas’ mest innovative og avancerede sneaker-teknologi nogensinde: Futurecraft 4D. Der vides ikke meget om, hvordan deres designs præcist kommer til at se ud ud over, at de alle bærer den karakteristiske carbon-sål, som er fremstillet skabt vha. lys og ilt. Der går dog rygter om, at KITH har designet en Mid-udgave, at Invincible har designet en ”Blue Tint” 4D og at Sneakersnstuff har designet en lilla 4D. Vi understreger dog, at det kun er rygter.

Release

Indtil videre er der heller ingen info om, hvornår adidas Consortiums nye 4D-samarbejder udkommer, men hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.