Releases
Dunk High Turdunken

Release Dato: 21. november 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DC6887-200
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Concepts har længe været kendt for deres mange collabs med forskellige brands som Nike og New Balance. I den seneste tid, har det dog været adidas der har stået for skud, hvor vi f.eks. den noget specielle ZX 9000 Boston Marathon, men nu vender Concepts dog tilbage til Nike og giver deres besyv med på, hvordan en Dunk High også kan se ud. Dette har medført den nye og meget specielle Concepts x Nike Dunk Low Pro ‘TurDUNKen’.

Om man vil tro det eller ej, så har Concepts fundet deres inspiration til den nye Dunk High colorway i en meget populær Thanksgiving-ret ved navn turducken. Uden at komme for meget ind på det tekniske, så er det kalkun, fyldt med en and, der yderligere er fyldt med kylling. Selve skoens overdel er derfor også lavet i en række forskellige materialer, der alle er i forskellige nuancer af brun. Skoens tåpanel er lavet i mat, beigefarvet læder og farven bruges yderligere på skoens snørebånd og baggrundspanel, hvilket er lavet et grovere tekstil. Som en kontrast hertil, så er skoens toe guard og eye stays , lavet i et brunt, groft tekstil, der kombineres på anklen med et pelset tekstil i en mørkebrun farve, der bruges på skoens flaps og heel guard. Hele skoens hæl- og ankelpanel er dertil lavet i mat, sort læder.

En af kendetegnene ved et Concepts-collab er de mange forskellige detaljer der er at finde på deres sko. En af detaljerne på den nye Dunk High er dens metalliske grønne tunge og den iøjnefaldende, orange sål, der virkelig skiller sig ud på skoens overordnede brune design. Dertil bruges der også metalliske farver på skoens swoosh-logoer, hvor logoet på ydersiden er blåt, og på indersiden er det i samme grønne farve som tungen. Tungelogoet er lavet i gult læder med et Nike SB-logo på ydersiden og et Concepts-logo på indersiden. En sidste detalje på skoen er dens lining i læder, hvorpå der er afbilledet blade, grene og de fugle der indgår i den populære ret.

Concepts x Nike Dunk Low Pro ‘TurDUNKen’ udkommer den 21. november på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Hvis du vil øge dine chancer for, at få fingrene i den nye colorway, så kan du løbende holde dig opdateret med Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.