Releases
Air Max 1 Clot

Release Dato: 6. marts 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1870-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Modebrandet CLOT har siden 2003 etableret sig som en af de førende asiatiske modebrands og de er blevet kendt for deres mange collabs, der blandt andet tæller visvim, Coca Cola, Stüssy og mange flere. De er dog især kendt for deres mange specielle og eftertragtede collabs med Nike, der blandt andet har ledt til den eksklusive blå Air Force 1 Low i silke, der udkom i 2019. Designduoen bag og grundlæggerne af CLOT, Edison Chen and Kevin Poon, er nu tilbage med et justeret re-release af deres måske hidtil bedste collab med Nike, CLOT x Nike Air Max 1 Kiss of Death.

I forbindelse med Nikes Air Max Day 2006 lancerede de i samarbejde med CLOT en helt unik sneaker, der her, 15 år efter, vender tilbage i en opdateret version, der dog tilnærmelsesvis minder om den oprindelig model. Skoene er overordnet set meget ens og drager stadigvæk inspiration fra traditionel kinesisk medicin, men forskellen på de to versioner skal findes på skoens indersål og ydersål. I den nye version har man tilføjet en Icy Blue transparent ydersål hvorunder man kan se de forskellige zoner der bruges i traditionel zoneterapi, og i den ternede indersål har man printet en række forskellige kinesiske tegn.

Disse forskelligheder gør på ingen måde noget dårligt for skoens design, der udover disse, står præcis som man husker dem, hvor overdelen er lavet i sandfarvet suede og hælen, tungen og swoosh-logoet er lavet i rødt læder. Dertil har man også bibeholdt skoens ikoniske detalje med de gennemsigtige paneler på skoens tå, hvor man kan se ind til den nye indersål.

Den opdaterede version af den klassiske CLOT x Nike Air Max 1 Kiss of Death udkommer i denne omgang ikke i forbindelse med Air Max Day, men derimod udkommer skoen den 6. marts på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med og læse meget mere om andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt alle de senest nyheder og rygter, samt en masse andet sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.