Releases

Release Dato: 11. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ5290-400

Nike og manden bag CLOT, Edison Chen, bygger endnu en gang bro mellem Østen og Vesten med et ny sneaker-samarbejde. Denne gang har duoen taget udgangspunkt i Air Force 1 Low – den klart mest populære collab-model i øjeblikket – og klædt i den i blå silke.

Silken fremhæver et mønster inspireret af Kina, hvor CLOT har oprindelse, og fungerer samtidig som en reference til den gamle silkerute, der forbandt Kina med resten af verden. Den elegante blå silke er kombineret med en hvid Air-sål og en gum-farvet ydersål, der gør, at Air Force 1 bibeholder sit oprindelige, sporty udtryk og skaber en fin harmoni mellem gammelt og nyt.

CLOT x Nike Air Force 1 Low PRM Silk “Blue” udkommer i meget begrænset antal hos udvalgte forhandlere den 11. november. Vi forventer, at der bliver rift om den, så vær klar og tilmeld dig raffles, hvis du vil have fat i et par – du finder direkte links nedenfor.

Tjek i mellemtiden vores Release Kalender for flere sneakernyheder fra Nike.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.