Releases

Release Dato: 29. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ5123-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Man skulle næsten tro, at man havde set alt, da isproducenten Ben & Jerry designede deres egen helt unikke Nike Dunk Low, Chunky Dunky, men det er ikke tilfældet. Den tyske skateshop, Civilist, bosat i Berlin tager nemlig kronen over den mest unikke sko, hvor de har brugt den specielle heat map teknologi, der får skoens overdel til at reagere på varme.

Den nye Civilist x Nike Dunk Low Heat Map ligner på overfladen en helt almindelig sort sneaker, med en overdel lavet af læder. Dette er dog på ingen måde tilfældet, da tekstilet på skoens overdel er lavet med varmefølsomt pigment, det gør at skoen skifter farve, når den udsættes for varme. Dermed ændres skoens sorte overdel til et varmekort, der giver skoen et meget specielt udseende. Farverne på skoen varierer selvfølgelig alt efter hvor meget varme skoen udsættes for, men som man kender det med varmekort, så får skoen et mix af grønne, blå, gule og røde farver, der gør skoen ekstra iøjnefaldende, sammenlignet med den oprindelige sorte overdel.

Men nok om den meget specielle overdel, fordi skoen er også proppet med en række detaljer, der også får den oprindelige sorte overdel til at se godt ud. Først og fremmest, så er der under swooshet på skoens yderside påsyet et label med Civilists navn samtidig med, at skoens sorte snørebånd har gule agletter. Med til skoen følger selvfølgelig også en række forskelligfarvet snørebånd, herunder blå, gul og rød, så man kan give skoen et mere personligt præg. Andre unikke detaljer er skoens gule, pixelerede swoosh på tungelogoet, og de to unikke indersåler, som er farvet som et varmekort, med Civilists smileylogo og deres navn.

Civilist x Nike Dunk Low Heat Map udkommer den 29. August på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan hole dig opdateret med dette release, eller de mange andre, ved daglig at holde øje med vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.