Releases

Release Dato: 10. november 2018
Pris: 1.550 DKK
Produktkode: 136064-006

Gør dig klar – Air Jordan 3 ”Chlorophyll Tinker”, der er en hyldest til Air Trainer og Tinker Hatfield, udkommer d. 10. november. Læs mere her.

Hvad får man, hvis man kombinerer den største basketball-stjerne og den største sneaker-designer nogensinde? Air Jordan. I 1988 indledte Micahel Jordan og Tinker Hatfield deres legendariske samarbejde, som siden har affødt nogle af de mest udødelige sneakers gennem historien.

Det gjorde de med Air Jordan 3 – en model der i sin tid var banebrydende, både i sit design og sit udseende. Modellen betragtes i dag som én af de bedste sneakers, der nogensinde har set dagens lys og det markerer Nike og Jordan endnu en gang – denne gang ved at markere dens forbindelse til en anden sko, nemlig Air Trainer.

Air Trainer er også designet af Tinker Hatfield og udkom samme år som Air Jordan 3, i 1988. Michael Jordan blev ofte spottet i modellen i perioden, særligt i dens originale ”Chlorophyll” udgave, og netop disse tætte og organiske forbindelser mellem Michael Jordan, TInker Hatfield, Air Jordan 3 og Air Trainer bliver manifesteret i form af den nye Nike Air Jordan 3 ”Chlorophyll Tinker”.

Skoen har samme colorway som den originale Air Trainer, hvilket fungerer overraskende godt. Den grå farve i kombination med hvid, sort og grøn er som skabt til Air Jordan 3 og understreger igen den tætte forbindelse.

Der er ingen tvivl om, at Nike Air Jordan 3 ”Chlorophyll Tinker” er et samlerobjekt for ægte Jordan-fans. Den udkommer i begrænset antal d. 10. Oktober, hvor du skal være hurtig, hvis du vil have fat i et par. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.