Chanel
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Chanels SS18 kollektion består af en håndfuld vilde, nye sneakers.

At high end-brands laver deres egne sneakers er bestemt ikke nogen nyhed, men sjældent har de været lige så dominerende, som lige nu. Balenciaga og Gucci stod bag nogle af sidste års mest eftertragtede sneakers – Triple S, Speed Runner og Ace – og stort set alle de store huse har minimum en håndfuld modeller på markedet lige nu. Det inkluderer også Chanel, der i øvrigt gjorde sig særligt bemærket inden for sneakers sidste år med deres adidas-Pharrell-samarbejde. Det ser ud til, at de rider videre på den bølge, for i forbindelse med deres SS18-kollektion, som de netop har præsenteret, løftede de også sløret for tre nye sneaker-modeller.

Retro Runners

Som du kan se på billederne, består Chanels nye sneaker-kollektion af to high-tops og én low-top. Alle har de det helt særlige retro runner-look, som er super populært lige nu, og som uden tvivl kommer til at være den helt store sneaker-trend i 2018. Low-top sneakeren er en opdatering af Chanel klassiske Trainer, som var på gaden længe før chunky sneaker-trenden.

CC on both sides

Der er ikke holdt tilbage på farverne på de tre nye modeller, som både er blevet klædt i lyserød, orange, blå og rød. Fælles for de tre modeller er, at de har Chanels ikoniske CC-logo siddende på siden og ”CHANEL” skrevet på hælen.

Pris og release

Chanels tre sko kommer hver til at koste mellem 5500 og 6000 kr., men for de penge får du også en luksuriøs sko lavet af lammeskind og kalve-ruskind. Den eksakte release-dato er endnu ukendt, men hold øje med Chanels hjemmeside, hvor de udkommer i løbet af de kommende uger.

Find alle de kommende releases i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.