Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efter en sommer hvor Nike har taget al opmærksomhed med deres enormt omtalte Off-White-samarbejde, er der store forventninger til adidas hen mod slut-2017. Med to Sneaker Exchange-releases (Ultra Boost og Ultra Boost Mid), tre Yeezy-releases og denne kæmpe nyhed ser det ikke ud til at blive noget problem for det tyske problem at leve op til. Tro det eller lad vær – det populære samarbejde mellem adidas og Pharrell har nemlig fået fint selskab af modehuset, Chanel, der har været med til at designe en ny udgave af den hypede, NMD Human Race.

Det beretter Yeezy Mafia i hvert fald om, og den populære Instagram-bevægelse har indtil videre udvist en imponerende nøjagtighed når det kommer til forudsigelser og leaks vedrørende eksklusive adidas-releases.

Ifølge Yeezy Mafia har Chanel og Pharrell Williams valgt en ganske simpel tilgang til den efterspurgte NMD og denne gang klædt den i en sort mesh-overdel med sort heeltab, hvid Boost-sål, hvid TR-ydersål, hvide EVA-plugs, hvide lace cages og hvide broderinger på toppen, der siger henholdsvis ”CHANEL” og ”PHARRELL”. Derudover er heeltab’en klædt i Chanels ikoniske logo og snørebåndene er udstyret med 3M-reflekser.

Dette design er efter sigende en videreudvikling af et tidligere sample-design, som indeholdt Chanel-logo på Mesh-overdelen i stedet for ”PHARRELL”, og som blev lækket på internettet tidligere.

Der er ikke nærmere info omkring et release, men Yeezy Mafia mener, at skoen udkommer snart og med en ganske høj retail-pris. Hold øje med Sneakerworld, hvor vi holder dig opdateret.

Dette nye Chanel-samarbejde er ikke den eneste Human Race-sneaker, som Pharrell og adidas har på vej – læs også om den kommende ”TR” Pack og den eksklusive ”NERD”-udgivelse. Husk desuden at kigge forbi vores Release Kalender, hvor der blandt andet er masser af spændende NMD-nyheder.

KØB DE NYESTE NMD MODELLER HER