Releases

Release Dato: 23. november 2017
Pris: 7.500 DKK
Produktkode: Ukendt

Et af årets mest spektakulære og længeventede sneaker releases er endelig blevet bekræftet – d. 21. november er det muligt at deltage i konkurrencen om at få lov købe Chanels unikke samarbejde med Pharrell og adidas i anledning af Chanels Collette-takeover.

De fleste sneakerheads havde formentlig svært ved at tro deres egen øjne, da Yeezy Mafia for et par uger siden udsendte nyheden om, at Chanel, Pharrell og adidas har slået hovederne sammen om at udgive en unik NMD Human Race – nu har det ikke desto mindre vist sig at være den skinbarlige sandhed. 500 par bliver nemlig smidt i puljen når Chanels Collette-pop up holder raffle d. 21. november. Med den høje efterspørgsel og det lave antal modeller, er der ikke meget der tyder på, at de bliver nemme at få fat i. Det skulle da lige være, at de kommer til at koste 1000 Euro (!)

For de penge får du til gengæld en simpel og elegant NMD Hu med et sort/hvidt farvetema og Chanel-branding på overdelen. Mellemsålen består af BOOST, og under den sidder en savtakket TR-sål.

Pharrell og adidas har udgivet en lang række eftertragtede NMD Human Races på det seneste, både fire Hiking-inspirerede modeller, en BBC-eksklusiv udgave og en Complex Con-eksklusiv N.E.R.D-udgave, men dette nye Chanel-samarbejde topper formentlig dem alle.

For at vinde retten til at købe et par instore i Chanels pop-up i Collette, Paris, skal du deltage i deres online raffle som er åben d. 21. november fra 10-20 hos Colette. Vinderne får direkte besked den 23. november – men bemærk: [Det er nødvendigvis ikke på den dato, du kan hente skoene i butikken. Vinderne får flere instrukser i en mail fra Colette]

FORHANDLERE

COLETTE
Raffle tidspunkt: 10-20

Gå til Colette