Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 6. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 369354-01

Med flere større samarbejder og en række eftertragtede releases i år, er Puma klar til at genoplive deres velkendte Cell Venom lige inden, at 2018 går på hæld.

Puma berigede os første gang med Cell Venom silhuetten tilbage i 1998. Her blev sneakeren markedsført, som en af de mest komfortable sko på markedet – og det har ikke ændret sig her 20 år senere.

Når Puma Cell Venom lander hos forhandlerne den 6. december 2018, er det stadig med et velkendte chunky design, som gjorde modellen populær for 20 år siden. Den releaser i første omgang i et retro farveskema bestående af hvide, blå og grønne nuaner på både overdelen og sålen. Selve overdelen er sammensat at letvægtsmesh og ultra holdbart ruskind, som sørger for, at skoen kan holde til at blive brugt i de hårde danske vejr.

Den første genudgivelse af Puma Cell Venom finder sted den 6. december 2018. Allerede nu ser det ud til, at mange forhandlere kun får et begrænset antal. Så sørg for at sidde klar ved tasterne, hvis du gerne vil hoppe ind i 2019 med et af de hotteste Puma retro releases.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

STOY
Tidspunkt: 00:00

Gå til STOY

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.