Releases
Dunk Carpet Company

Release Dato: 2. marts 2021
Pris: 999 DKK
Produktkode: CV1677-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike SB Dunks har været i en vidt omspændende udvikling siden dets første release på markedet i 2002, og nu er Nike SB gået sammen med Baltimore skaterbrandet ”Carpet Company” i endnu en nyfortolkning. Brandet der i 2015 blev skabt af to arabiske brødre, springer i dette samarbejde ud i en modig, innovativ og nytænkende tilgang til design, som med sikkerhed vil please skatere såvel som sneakerheads verden over.

Skoen præsenteres i en hvid læderbase og med et gennemsigtig blåt ”Royal Pulse” materiale, også kaldt en ”tearaway upper”. Det unikke ved dette materiale, er at du med fingerkraft, eller ved blot at slide skoene op på skaterrampen, kan få materialet til at falde af og derved kan skabe et personligt og råt skater look. Under det blå ”Royal Pulse” lag, gemmer der sig desuden også en gul læderbase og en masse grafiske features som gør denne sko til helt sin egen.

Skoens silhuet i sig selv er enormt behagelig og den gummibelagte outsole giver god stødabsobering og har et traction pattern der giver et stærkt greb i skateboardet. Outsolen ses ligeledes at bestå af ”Carpet” logos som yderligere gør denne sko ganske særlig. Til sidst er citatet på skoens hæl, ”Brought to you by the habibis at Carpet Company” de to brødres måde at give skoen en skænk af personlighed og humor på.

Den nye Carpet Company x Nike SB Dunk High Royal Pulse udkommer d. 2. marts på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.