Skip to main content
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se billederne og kom helt tæt på én af efterårets mest efterspurgte sneakers.

Efter at have stået bag en række nylige Air Jordan-udgivelser, vender Travis Scott atter opmærksomheden mod Air Force 1-modellen i sit prominente ”Cactus Jack”-samarbejde med Nike. Houston-rapperen har allerede udgivet modellen i ”White” og ”Sail”, men nu er han tilsyneladende klar med en ny, mere dristig fløjlsversion.

Deconstructed design

Skoen er udstyret med en vild overdel konstrueret i en række forskellige materialer, herunder altså fløjl, som har været et populært materiale siden Sean Wotherspoons Air Max 1/97. Materialerne har forskellige farver og mønstre og er tilført en rå effekt med trevlede kanter. Der kommer, at skoen har aftagelige lynlåspaneler og hælstraps.

Massiv hype

Alt i alt har skoen et vildt udtryk, der passer godt til Travis Scotts stil, og som med garanti kommer til at skabe massiv hype hos sneakerheads verden over.

Udkommer før du tror

Hverken Nike eller Travis Scott har endnu bekræftet en officielt, offentlig udgivelse af den nye Air Force 1, men ifølge flere rygter lander den allerede i november måned.

Hold øje med vores Release Kalender for et eventuelt fremtidigt release i Europa, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.