Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Duoen fører dig komfortabelt og stilsikkert gennem sensommeren med den nye Pharrell x adidas BOOST Slide Hu.

Adidas og Pharrell Williams’ portefølje af kreative samarbejder under Hu-linjen fortsætter med at vokse – efter at have arbejdet på alt lige fra Basketball-sko og Superstars til den hypede NMD Human Race, er powerduoen nu gået i en helt ny retning. Skateboard P har nemlig kastet sig over adidas’ BOOST-sandal og skabt sin helt egen version, der indledningsvist udkommer i to umiddelbart simple, men Pharrell-karakteristiske udgaver.

Vild komfort og åndbarhed

Sandalen, der kommer lige i tide til sensommeren, har en sål af BOOST-skum, der sikrer komfort på et niveau, der er ’second to none’. I dette tilfælde er der indlejret et TPU-panel med indgraveringer der markerer fodens anatomi og menneskelige organer, hvilket også er set på tidligere sneaker-udspil fra Hu-linjen. Sandalens ”overdel” er udarbejdet i tre lag, hvor de to første er skabt med åndbarhed for øje, mens den sidste sikrer support og har Pharrells trekantede Hu-logo.

Udkommer snart

Mangler du stadig et par sandaler til sommeren eller hverdagsbrug derhjemme, har du her et par, der både er trendy og super komfortable. Pharrell x adidas BOOST Slide Hu udkommer d. 1. august hos udvalgte forhandlere, blandt andet asphaltgold, og muligvis adidas med en pris på 750 kr. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook for flere sommernyheder fra adidas.

 

Køb BOOST Slide Hu her


Forfatterens mening:

Sandaler har gjort sit indtog i den trendy garderobe gennem den senere tid, særligt takket være japanske Suicoke og Kanye Wests YEEZY slides, så det er ingen overraskelser, at Pharrell nu også prøver lykken med sit eget design – og jeg synes personligt, at han er sluppet rigtig godt fra det. Særligt den sorte balancerer godt mellem form og funktion, og den kunne faktisk være et godt bud på et par hjemmesandaler til hverdagsbrug.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.