Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Trenden fortsætter.

Skater, model og designer, Blondey McCoy har tilsyneladende skabt en helt ny og unik udgave af adidas’ ikoniske Superstar-model. Det tyder meget i hvert fald på, efter at officielle billeder øjensynligt er lækket online.

Design

Skoen består af en helt gennemsigtig plastik-overdel med sorte striber, brun ’shelltoe’, sort hælkappe og gum-farvet sål. Langs striberne er ”BLONDEY” skrevet i guldskrift, og i mellem striberne er skoen udstyret med perforeringer for bedre åndbarhed.

Trend

Gennemsigtige overdele på sneakers har været en trend i længere tid, og mens den blev startet af Comme des Garçons’ gennemsigtige Nike SB Dunk Hi, blev den for alvor udbredt af Nike React Element 87 og Yeezy Boost 350 V2. Nu understreges tendensen endnu engang med Blondey McCoys særlige adidas Superstar.

Release

Adidas har endnu ikke udtalt sig om skoen, og det vides ikke hvornår den udkommer og i hvilket omfang. Hold øje med vores Release Kalender, of følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.