Releases

Release Dato: 29. april 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: CW7580-101
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Vi blev sidste år introduceret til Nikes ”Sketch to Shelf”, hvor det klassiske swoosh-logo og andre paneler, var blevet erstattet af forskellige tegninger. Vi blev tidligere i år for eksempel introduceret til designet på den klassiske Nike Air Force 1-model. Tilbage i februar blev vi så også vist designet på den klassiske Blazer-serie.

Nike Blazer Mid Vintage Sketch White Black har, ligesom Nike Air Force 1, fået tilføjet en masse små, tegnede detaljer, men det overordnede design er som man kender det. Skoens overdel er lavet i hvid læder, med ruskindspaneler på skoens toe guard, op langs skoens hæl og forrest på skoens ydersider.

Som det er kendetegnet ved Nike Sketch-pack, så er swoosh-logoet printet på som en tegning, ligesom skoens release-år og andre unikke detaljer ved skoen er skrevet på. Dertil er skoens indersål helt sort, med en sketch-version af Nikes logo.

Skoen er den perfekte model, til at videreføre Nike nye design. Ligesom Nike Air Force 1, har Nike Blazer Mid Vintage en lang historie bag sig, og derfor er den det helt rigtige valg til Nikes ”Sketch to Shelf”-serie.

Den nye Nike Blazer Mid Vintage Sketch White Black udkommer den 1. maj på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan hoppe over på vores Release Kalender, hvor du kan holde dig opdateret med alle de nyeste releases. Hvis du vil følge med i alle de nyeste rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen, så følg også Sneakerworld på både Facebook og Instagram.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.