Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 26. januar 2019
Pris: 799 DKK
Produktkode: BQ6806-400

Særligt efter Virgil Abloh har kastet nyt lys over modellen med hans ”The Ten”-samarbejde, er Nikes klassiker, Blazer Mid blevet spået et stort år 2019. Eksempelvis har Slamjamsocialism en opsigtvækkende udgave på vej, og desuden bliver denne originale Vintage-udgave relanceret. Få al info her.

Blazer Mid blev oprindeligt udgivet i 1972 og er opkaldt efter Portlands lokale basketballhold, Portland Trail Blazers. Blazer Mid blev nemlig oprindeligt lanceret som en basketball-sneaker og har et design i samme boldgade som andre Nike-klassikere, så som Nike Air Jordan 1 og Air Force 1.

Det der adskiller denne ny ’77 Vintage-udgave fra de adskillige andre Blazer-udgivelser, der har set dagens lys de sidste sæsoner, er, at den er tro mod originalen. Den har et vaskeægte oldschool-look med gammelt Swoosh-logo, ruskindspaneler ved snuden, falmet Nike-logo på hælen og selvfølgelig en retro-farvekombination af hvid og blå.

Denne type design, hvor en sneaker har et bevidst ’vintage’ design, er ikke ny, men blev i den grad gjort populær af de to Union x Air Jordan 1’s, der udkom tilbage i december. Nu prøver Nike lykken igen med den nye Blazer, og det ser yderst lovende ud.

For bare 799,- kan du blive den nye ejer af et par Nike Blazer Mid ’77 Vintage ”Pacific Blue”, når de udkommer hos Nike d. 26. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

STOY
Tidspunkt: 09:00

Gå til STOY

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.