Releases
Blazer Bearbrick

Release Dato: 26. december 2020
Pris: 949 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Selvom japanske Medicom Toy på mange måder ikke har noget med sneakers at gøre, er de alligevel blevet en vigtig del af den omspændende sneakerkultur. Brandet der er mest kendt for deres kunstneriske Bearbrick figurer har i 2020 også forsøgt at præge kulturen ved, at slå folderne ud i et samarbejde med Nike på den uhyre populære Dunk Low med sort, imiteret pels på hele skoen. I samme stil fortsætter samarbejdet nu, hvor vi, inden året er omme, kan se frem til den nye Medicom Toy x Nike SB Blazer Low Bearbrick Sail.

Selvom der ikke er tale om en model der for tiden stjæler de helt store overskrifter, har Medicom alligevel forsøgt sig med modellen, der for første gang så dagens lys i 1973, dengang i en High version. Som nævnt tidligere, så fortsætter Medicom Toy i samme spor som den Dunken der udkom tilbage i august, hvor hele skoen er dækket af imiteret pels. Pelsen er dog ikke blevet farvet sort på den nye Blazer Low, men derimod er den lavet i sail, der måske er en af årets farver i sneakerverdenen. Materialet er selvfølgelig en hyldest til brandets ikonisk Bearbrick figur, der har fundet sin vej ind på hylderne blandt mange sneakerelskere. Udover pelsen, så er skoen også udstyret med Bearbrick-logoer forskellige steder på skoen. Disse kan findes på skoens tunge og på ydersiden af skoens hæl. Apropos skoens hæl, så er denne blevet udstyret med en sort heel tab i samme pelsmateriale som resten af skoen.

Den nye Medicom Toy x Nike SB Blazer Low Bearbrick Sail udkommer den 26. december på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Da collabs med Medicom Toy ofte er meget eftertragtede, hvilket også var tydeligt med deres Dunk Low, skal du være hurtig og heldig, hvis du vil have fingrene i det nye collab. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med potentielle ændringer og nye forhandlere, så du har de bedst mulige chancer for at få fat i skoen. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig alle de seneste nyheder, rygter og andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.