Black Friday 2020 sneakers
GØR SOM 77.000 ANDRE, OG FØLG OS PÅ FACEBOOK.

BLACK FRIDAY UDSALG 2020

I anledningen af Black Friday 2020, Cyber Weekend og Cyber Monday 2020 har vi lavet en guide til dig, så du nemmest og billigst får fat i lige netop den sneaker, som du ønsker dig, hvad end det er et par Ultra Boost, VaporMax eller Valentino-sneakers. På årets største udsalgsdage kan du nærmest få alle par til en lavere pris end normalt.


NIKE STORE
Tilbud: Spar 25% på alt
Rabatkode: SHINE2020
Udløb: 01/12/2020 kl.07:30

Gå til Nike Store

UNISPORT
Tilbud: Spar op til 60%
Rabatkode: –
Udløb: –

Gå til Unisport

SPORTMASTER
Tilbud: Spar 25-65% på næsten alt
Rabatkode: –
Udløb: Gælder fra 27/11 kl.23:59

Gå til Sportmaster

ADIDAS
Tilbud: Spar op til 50%
Rabatkode: –
Udløb: –

Gå til adidas

sneakers tilbud

REZET STORE
Tilbud: Spar mellem 30-70%
Rabatkode: –
Udløb: –

Gå til Rezet Store

JD SPORTS
Tilbud: Spar op til 50%
Rabatkode: –
Udløb: –

Gå til JD Sports

ENDCLOTHING
Tilbud: Spar 20% på alt
Rabatten fratrækkes ved kassen.
Udløb: –

Gå til Endclothing

ASOS
Tilbud: Spar op til 70%
Rabatkode: –
Udløb: .

Gå til Asos

SIZE?
Tilbud: Spar op til 50%
Rabatkode: –
Udløb: –

Gå til Size?

NEW BALANCE
Tilbud: Spar op til 40%
Rabatkode: –
Udløb: –

Gå til New Balance

43EINHALB
Tilbud: Spar 20% på udsalgsvarer
Rabatkode: BW2020
Udløb: –

Gå til 43Einhalb

FOOT DISTRICT
Tilbud: Spar op til 70%
Rabatkode: –
Udløb: –

Gå til Foot District

SOLEBOX
Tilbud: Spar 25% på næsten alt
Rabatkode: BLACK25
Udløb: Gælder fra 21/11 kl.00:01

Gå til Solebox

BSTN STORE
Tilbud: Spar op til 30%
Daglige tilbud
Udløb: –

Gå til BSTN Store

BLACK FRIDAY 2020

Black Friday 2020 og Cyber Monday 2020 er to af årets største udsalgsdage, og her på siden samler vi de allerbedste tilbud til dig, så du ikke selv behøver at besøge alle webshops for at lede. De seneste år har nogle online sneakerbutikker haft besparelser på helt op til 80% på Black Friday, mens andre kan finde på at give besparelser på op til 50%, så der er helt bestemt noget at komme efter, hvis du er på jagt efter friske sneakers eller nyt tøj. Husk at bogmærke denne side for at være opdateret på Black Friday 2020, så du ikke går glip af de vanvittige tilbud og eksklusive rabatkoder.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største udsalgsdag og stammer fra USA. Black Friday finder altid sted dagen efter den amerikanske helligdag, Thanksgiving. Derfor finder Black Friday 2020 sted den 27. november. Black Friday startede efter sigende i den amerikanske by Philadelphia og fik navnet Black Friday efter det enorme menneskehav, som gik på udsalgsjagt i butikkerne. Black Friday er også kendt som startskuddet på julehandlen samt en festdag for forbrugerne, der har mulighed for at forkæle sig selv lidt ekstra uden at sprænge banken. Black Friday 2019 er stadig en hektisk dag i butikkerne rundt omkring i Danmark, men heldigvis for dig, så holder langt de fleste sneakerbutikker også Black Friday udsalg online, og her finder du oftest de bedste tilbud.

Hvis du handler online, så behøver du ikke stresse rundt i butikkerne med tusindvis af andre forbrugere, der også er på jagt efter billige sneakers og billigt tøj. Du kan bruge vores Black Friday 2019 guide til at finde lige netop det tilbud, der passer dig, uden at forlade dit hjem og din sofa. Alverdens sneakers er kun et enkelt klik væk, og vi har samlet det absolut bedste udvalg af troværdige sneaker forhandlere, så du ubekymret kan lave dine Black Friday køb online. Vi opdaterer løbende listen med tilbud, udsalg og rabatkoder, så du hele tiden kan følge med i, hvor du sparer mest. Nogle butikker starter allerede Black Friday ved midnat, så det handler om at sidde klar, hvis du vil have fingrene i de mest eftertragtede sneakers fra Nike og adidas. Black Friday er for alle aldre og køn, og du kan finde tilbud på alle typer af sneakers på dagen.

Hvis du af den ene eller anden grund misser Black Friday eller bare ikke kan få nok af alle de gode tilbud, så kan du også få billige sneakers på Cyber Monday 2019, som du kan læse mere om i det følgende.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday kommer også fra USA og var oprindeligt internettets version af Black Friday, men eftersom Black Friday nu også omfatter onlinebutikker, så har internettet to vanvittige udsalgsdage. Cyber Monday er endnu ikke så stor en begivenhed i Danmark som Black Friday, men tilbuddene er mindst lige så gode, så vi anbefaler helt klart, at du holder øje med vores udsalgs-guide på dagen. Cyber Monday foregår mandagen efter Black Friday, så Cyber Monday 2020 finder sted den 30. november 2020. Nogle butikker vælger at strække deres Black Friday udsalg helt til Cyber Monday, og de udsalg kan du selvfølgelig finde lige her. På Cyber Monday 2019 er det også muligt at sikre sig billige sneakers, og vi opdaterer vores guide her, så du nemt og sikkert kan handle. Cyber Monday er en forlængelse af Black Friday og en god dag at købe julegaver på, hvis du vil have gjort det til nedsatte priser. Vi anbefaler, at du forbereder dig før Black Friday 2019 og Cyber Monday 2019, så du har en liste over, hvad du vil købe, så du har et overblik og ikke misser tilbud på dine favoritsneakers, eller hvis du vil købe dine julegaver i god tid. I butikkerne kan det være svært at danne sig et overblik over den store udsalgsjungle, og det er blot endnu en fordel ved at handle online og bruge vores store guide.

Spar 80% på sneakers

Mens januarudsalget oftest består af restvarer, så består Black Friday 2020 og Cyber Monday 2020 af tilbud på nye, eftertragtede sneakers fra de helt store mærker som Nike, New Balance og adidas, og du kan også finde high-end sneakers fra mærker som Valentino, Gucci og Alexander McQueen. Sidste år kunne man spare op til 80% på udvalgte varer hos butikker som Unisport og JD Sports, mens du kunne spare 30% hos adidas og Nike. Svenske Sneakersnstuff havde besparelser på alt fra sneakers til tøj, mens ASOS havde Black Friday-tilbud på stort set alt i deres onlinebutik. Derudover havde utallige andre online sneakerbutikker også tilbud og udsalg på sneakers, og som altid samler vi hele udvalget lige her. Black Friday og Cyber Monday kommer til at være propfyldt med gode tilbud på sneakers, og vi poster selvfølgelig også de allerbedste på vores sociale medie-kanaler, som du kan se mere om her.

Følg os

Hvis du ønsker at gå skridtet videre, kan du følge os på de sociale medier, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks, men på Black Friday og Cyber Monday også holder dig opdateret på de bedste og seneste udsalg og rabatkoder. Vores største kanal er vores Facebook, Sneakerworld.dk, som over 73.000 synes godt om. Her opdaterer vi dagligt om nye udgivelser, tilbud og restocks. På de to udsalgsdage scanner vi markedet og poster de absolut bedste tilbud, så du kan få fede sneakers for småpenge. Du kan også melde dig ind i vores udsalgsgruppe, hvor vi opdaterer med udsalg hele året rundt. Dernæst kommer vores Instagram, @sneakerworlddk, som er fulgt af over 18.000 brugere. Her opdaterer vi vores Instagram-story med de bedste tilbud og udsalg, så du også kan følge med fra mobilen og få inspiration til dit næste køb. Slutteligt kan du også abonnere på vores YouTube, hvor vi også poster inspirerende On Feet-videoer.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Inden du benytter Sneakerworld.dk, samt alle de services, som hjemmesiden indeholder, bedes du venligst læse disse vilkår og betingelser igennem omhyggeligt. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til eller bruger Sneakerworld.dk. Du finder vores vilkår her.