Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi giver dig her en detaljeret gennemgang samt et “On Feet”-kig på Nikes nye Air Force 1 Low ”Bio Beige”. 

35 år med Air Force

Med mindre du har sovet under en stor sten de seneste måneder, har du sikkert opdaget, at Nike i år har haft stort fokus på Air Force 1 i forbindelse med modellens 35-års fødselsdag. Den er blevet fejret med en række storstilede udgivelser og samarbejder – herunder med Supreme, Comme Des Garcons, Riccardo Tisci, Off-White og mange flere. Om lidt udkommer desuden den såkaldte ”AF100 Collection” i samarbejde med Travis Scott, ACRONYM, Just Don og Roc-A-Fella, og der er lagt i kakkelovnen til en prestigiøs afslutning på et 2017 domineret af den ikoniske silhuet. Inden året er omme, har Nike dog lige nået at snige denne ”Bio Beige” i kalenderen – en yderst vellykket Air Force 1 klædt i desert camo. Vi er selv hoppet en tur i skoene og giver dig et her nærmere kig.

Design

Air Force 1 har gennem årene været udgangspunktet for tonsvis af Nike-samarbejder, og det skyldes i høj grad, at dens overdel egner sig særdeles godt til forskellige farvekombinationer, mønstre og materialesammensætninger. Det skinner igennem på Bio Beige, hvor både Desert Camo’en og det beige-farvede læder kommer til sin ret og står super skarpt med den hvide Air-mellemsål. Der er i øvrigt ikke skortet på detaljerne, som blandt andet omfatter rød Nike Air-branding på pløs og hæl.

Størrelse og komfort

Den tykke Air-sål giver god stødabsorbering, og overdelens kvalitetslæder giver en tryg følelse af en sko, der holder længe og ældes med ynde. Derfor er ”Bio Beige” en sneaker, du kan bruge rigtig meget. Det er ingen hemmelighed, at Nike Air Force 1 er en kende stor i størrelsen, og det samme gør sig gældende for ”Bio Beige”. Vi anbefaler, at du går en halv størrelse ned i forhold til din normale Nike-størrelse.

Release

Nike Air Force 1 ”Bio Beige” releaser hos Nike og udvalgte forhandlere den 7. december 2017. Se mere i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.