Releases

Release Dato: 7. februar 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: FW5283

Reeboks samarbejde med det ikoniske streetwear-mærke, Billionaire Boys Club, fortsætter ufortrødent. Denne gang har duoen arbejdet på Reeboks nye ZIG KNIETICA-model og skabt en særlig udgave.

ZIG KINETICA er én af Reeboks nyeste innovationer. Med en super komfortabel sål med et særegent zig-zag mønster og en elegant, strømlinet overdel egner skoen sig især til performance, men også livsstilsbrug. Det understreger Pharrells mærke, Billionaire Boys Club, med deres nye udgave, der er inspireret af månen.

Billionaire Boys Club, der har en astronaut som logo, har altid hentet inspiration i det ydre rum, og det kommer endnu en gang til udtryk  i dette projekt. Skoens helt sorte overdel er dækket med stjerner som reference til rummet, mens sålen er udstyret med grafik der imiterer månens overflade. Som en sidste detalje er pløsen på skoen udstyret med Billionaire Boys Clubs førnævnte logo.

Billionaire Boys Club x Reebok ZIG KINETICA udkommer hos udvalgte forhandlere den 7. februar. Er du på udkig efter en komfortabel sneaker med et unikt udtryk, og som du ikke ser ret tit, er det med at slå til. Find direkte links til aktuelle forhandlere nedenfor og tjek vores Release Kalender for flere vigtige sneaker-nyheder.

FORHANDLERE

REEBOK
Tidspunkt: 00:00

Gå til Reebok


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.