Adidas / New Balance / Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Er du enig i vores valg til førstepladsen?

Vi har netop ramt den 1. juli, hvilket betyder at vi er halvvejs igennem 2020. Selvom det på mange måder har været et elendigt  år indtil videre, har det isoleret set været et glimrende sneaker-år. Særligt Nike, Jordan, New Balance, adidas er lykkedes med nogle fede udgivelser, der har vakt stor begejstring, og netop dem vil vi gerne hylde med denne top 10, hvor vi giver vores bud på 2020’s bedste sneakers – indtil videre.

10. adidas ZX 8000 “Aqua”

Adidas tog hul på 2020 på benhård manér med relanceringen af fan-favoritten, ZX 8000 ”Aqua” – én af de mest populære modeller fra det tyske mærkes arkiver. Skoen kombinerer en frisk ”Aqua”-blå farve med en iøjnefaldende gul, der gør skoen svær at tage øjnene fra – og svær ikke at holde af. Som en opgradering ift. tidligere udgaver er 2020-udgivelsen tilført BOOST i sålen for at sikre ekstra høj komfort.

Læs mere her
9. Nike Space Hippie 01

Cirkulært design er omdrejningspunktet for Nikes udforskende ”Space Hippie”-kollektion, der ifølge brandet selv rummer deres mest bæredygtige sko til dato. Kollektionen består af fire karismatiske sko, der alle har det til fælles, at de er udarbejdet i genanvendte materialer, hvilket sikrer et råt, DIY-lignende udtryk. Særligt den første model, Space Hippie 01, er vellykket og cementerer at man sagtens kan forene bæredygtighed og godt design

Læs mere her
8. Kith x Nike Air Force 1

“If it ain’t broke, don’t fix it”. Sådan lød tilsyneladende mantraet for Ronnie Fiegs seneste samarbejde med Nike, der tog udgangspunkt i én udødelig klassiker: Air Force 1 Low i hvidt læder. Kith-designerens take er nemlig super simpelt og bibeholder modellens originale udtryk med en hvid sål og overdel. På siden er tilført et marineblåt mini-Swoosh, mens det traditionelle logo er prydet med KITH-logoer. Dertil er der tilført kontrast med blå foring og rødt Kith-logo på pløsen. Skoen blev kun udgivet til ’Friends and Family’ og er i dag så godt som umulig at opstøve.

Læs mere her
7. Parley x adidas Ultra Boost DNA

Samarbejdet mellem adidas og miljøorganisationen, Parley for the Oceans, har i år 5-års jubilæum, og det markerede de tidligere på måneden ved at udgive to nye super tiltalende Ultra Boosts inspireret af den originale Ocean Runner – ét af dette århundredes mest eftertragtede adidas-udgivelser. Begge sko er udarbejdet i genanvendt plastik opsamlet fra strande og fastholder fokus på duoens vigtige arbejde for at holde verdenshavene rene.

Læs mere her
6. Casablanca x New Balance 327

New Balance har i år bevist, at de er blandt de bedste i klassen, når det kommer til sneaker-samarbejder. Et godt bevis er deres 327-collab med Casablanca der kom ud af det blå og tog sneaker-verdenen med storm. En ny model med et 70’er æstetisk look, et organisk samarbejde (med et brand der er besat af 70’erne) og solid storytelling er opskriften på denne to-delte udgivelse, der er perfekt til sol og sommer.

Læs mere her
5. Nike Air Jordan 1 “New Beginnings” Pack

Ingen top 10-liste over sneakers uden Air Jordan 1 – og denne er ingen undtagelse. Tilbage i februar relancerede Jordan Brand to gamle Michael Jordan PE’s (Player Exclusives) fra henholdsvis 1984 og 1985 i den såkaldte ”New Beginnings Pack” bestående af henholdsvis Air Jordan 1 Retro High OG 95 og Air Ship (den knap så kendte forgænger til Air Jordan 1). Førstnævnte er udarbejdet med henblik på at imitere den originale 1985-ugave af Air Jordan 1 så meget som muligt og har et super vellykket, og autentisk design, der kombinerer en flad, hvid sål med en rød og hvid læderoverdel. Skoen blev kun udgivet i 5-600 eksemplarer og er én af de mest eftertragtede AJ1’s i nyere tid.

Læs mere her
4. Travis Scott x Nike SB Dunk Low “Cactus Jack”

Travis Scott er ét af de mest aktuelle navne indenfor sneakers lige nu, og det har han bevist igen og igen her i 2020. Højdepunktet indtil videre var hans unikke take på den gamle SB Dunk Low-model, som Houston-rapperen i øvrigt snildt kan tage æren for at have bragt tilbage i spotlightet. Skoen er klædt i utallige mønstre og materialer og virker autentisk for hans stil – især sammenlignet med hans forcerede fortolkning ad Air Max 270 React ENG.

Læs mere her
3. Stussy x Nike Air Spiridon Caged “Fossil”

Efter flere års pause, pustede Nike og Stussy tidligere på året nyt liv i deres gamle partnerskab, og resultatet skuffede ikke: Et friskt take på den gamle Air Spiridon Caged-model i to udgaver, hvor især ”Fossil”-versionen gjorde sneakerheads bløde i knæene. ”Fossil”-sandfarven er nemlig det perfekte modstykke til skoens slut-90’er look, man typisk forbinder med metallisk sølv og TPU-plastik og er allerede, efter vores mening, en moderne ny-klassiker.

Læs mere her
2. WTAPS x New Balance 992

Tidligere på året gjorde New Balances 992-model comeback for første gang siden sit oprindelige release i 2006. Skoen er mest kendt for at være forhenværende Apple-chef Steve Jobs’ go to-sneaker, og er én favorit blandt New Balance-fans. Derfor var det heller ingen overraskelse, at skoen er blevet revet ned af hylderne i de fleste butikker. Hypen omkring skoen tog imidlertid først for alvor fart tilbage i maj, hvor New Balance gik sammen med japanske WTAPS om en super tiltalende army-inspireret udgave. Efterspørgslen sprang i luften, og New Balance beviste endnu engang deres imponerende evne til at etablere organiske samarbejder med eksterne brands.

Læs mere her
1. Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low ”Chunky Dunky”

Øverst på listen over årets 10 bedste sneakers (indtil videre) finder vi, ikke overraskende, Ben & Jerry’s legesyge take på Nike SB’s Dunk Low-model. Man behøver ikke at være sneakerhead for at have hørt om den opsigtsvækkende sko, der var på alles læber i maj og skabte en hype, som selv Kanye West og Virgil Abloh kunne misunde. Selvom den muligvis ikke er den mest æstetisk tiltalende model på denne liste, kommer den uden tvivl til at gå over i sneaker-historiens som én af dette års mest eftertragtede modeller.

Læs mere her

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.