Releases

Release Dato: 3. maj 2019
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: EF7387

Så er der nyt fra adidas og Pharrell, der endnu engang har slået sig sammen med Billionaire Boys Club om at designe en ny udgave af den super populære NMD Human Race.

Denne gang har trioen valgt en hyggelig tekstil-overdel i blå og sort, der er kombineret med en hvid BOOST-sål, hvide 3M-snørebånd og sorte EVA-enheder på siden.

Det er typisk for Pharrells sneaker-samarbejde med adidas, at hver eneste udgivelse bærer en særlig betydning. I dette tilfælde er der på overdelen af skoene skrevet henholdsvis ”HEART” og ”MIND”. Meningen hermed er, at filosofien bag Billionaire Boys Club er, at rigdom ikke kan måles i penge, men skal findes i hjertet og sindet.

Billionaire Boys Club x adidas NMD Hu ”Power Blue” udkommer hos adidas i begrænset antal den 3. maj 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.