Releases

Release Dato: 8. december 2017
Pris: €289
Produktkode: Ukendt

Adidas og Yohji Yamamoto releaser snart en af samarbejdets nye Y-3 Spring/Summer 2018-silhuetter, Bashyo. Bashyo er en af de mere stilrene og simple modeller fra det højteknologiske collab.

Du kan anskaffe den nye Bashyo-kollektion i tre colorways, ”Core Black”, ”Core White” og ”Chili Pebber”. Bashyo-silhuetten minder en smule om den ikoniske Chuck Taylor All Star-silhuet. Overdelen kommer med en mellemhøj krave og er fremstillet i stretch canvas. Overdelen er dertil suppleret med adidas og Y3’s branding, læderdetaljer på hælen og en chunky gummiydersål samt toebox. Den nye Bashyo-model besidder et minimalistisk udtryk, hvilket er en ny retning for Y-3-brandet.

Y-3 kombinerer street style med performance elementer, hvilket afspejler sig i den nyeste Bashyo-sneaker. Vi anbefaler, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fingrene i et par fra den nye Y-3 Bashyo-kollektion.

adidas Y-3 Bashyo Pack releaser d. 8. december, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du har et ønske om at anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele sneakerverden.

FORHANDLERE

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO