Releases

Release Dato: 12. oktober 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CU5967-001

Den britiske Facebook-gruppe, The Basement fortsætter deres storstilede Air Max 90-samarbejde med Nike og udgiver en ny udgave af den ikoniske model – denne gang inspireret af Manchester, som er én af de byer, hvor gruppen har flest tilhængere.

Den nye sneaker hylder særligt byens arbejdere med en række workwear-inspirerede detaljer – blandt andet brugen af robust Cordura-materiale på overdelen, og 3M-bånd på pløsen, hælen og ved snørebåndene. Det gør samtidig sneakeren helt oplagt til vinterens bidende kulde og altomfavnende mørke.

Den måske vigtigste detalje ved den nye udgivelse er imidlertid det lille Jewel-Swoosh, der har fået lov at erstatte Air Max 90’s typiske Swoosh-logo – et design-valg, der aldrig tidligere er truffet på Air Max 90, der ellers har 30-års jubilæum næste år.

Den nye sneaker er rundet af med ”BSMNT”-branding på pløsen og gruppens motto, ”REAL PEOPLE DO REAL THINGS” på indersålen og under ydersålen.

The Basement x Nike Air Max 90 “Manchester” udkommer i begrænset antal den 12. oktober. Takket være The Basements efterhånden enorme følgerskare, forventer vi, at den kommer til at sælge rigtig hurtigt, så vær klar der, hvis du vil have fat i et par.

Find flere Nike-nyheder i vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt opdaterer med de nyeste rygter, restocks og gode tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.