Skip to main content
bpe undefeated zx 8000

Release Dato: 20. november 2020
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: FY8852
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

15 år efter udgivelsen af den oprindelige ZX 5000 “Camo” har adidas, A Bathing Ape og Undefeated igen slået hovederne sammen om at lancere en opdateret efterfølger i to udgaver. Denne gang er det som en del af adidas’ A-ZX-projekt, hvor det tyske mærke er gået sammen med nogle af deres mest prominente samarbejdspartnere om eksklusive ZX-udgivelser, og i dette tilfælde er omdrejningspunktet den ikoniske ZX 8000-model.

Ligesom den originale ZX 5000 er den nye ZX 8000 særligt kendetegnet ved A Bathing Apes genkendelige camo-mønster, som pryder skoens toebox og siden af overdelen. Resten af overdelen er udstyret med ruskind, mens ydersål er udarbejdet i gum, hvilket tilsammen giver skoen et klassisk og stilsikkert runner-udtryk. Dertil kommer selvfølgelig branding fra både A Bathing Ape og Undefeated, som både er at finde på skoens pløs og to steder på overdelen i guld (som også blev brugt på ZX 5000-udgivelsen fra 2005).

BAPE x Undefeated x adidas ZX 8000 udkommer i to forskellige udgaver – sort og grøn. Fælles for de to er den friske hvide sål og de tre hvide adidas-striber på siden, der skaber kontrast. Indtil videre er kun den sorte bekræftet til at udkomme i Danmark via adidas’ App, som du kan finde direkte link til nedenfor. Der udkommer den via raffle, som du kan tilmelde dig fra d. 20. November. Tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike Air Jordan 1 Low Golf USA

Jonas HansenJonas Hansen13. februar 2024
Releases

Nike Air Max Plus Drift All Day

Jonas HansenJonas Hansen9. februar 2024