Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de nye billeder af adidas’ og A Bathing Apes nye Ultra Boost ”Camo”, der siges at lande inden længe.

Der har længe gået rygter om, at adidas og BAPE ville udgive en eksklusiv ”Bape Camo” udgave af Ultra Boost i forbindelse med næste års Super Bowl, og nu er der dukket nye, detaljerede billeder op af den berygtede sneaker.

Design

BAPE har klædt Ultra Boost-modellen i deres ikoniske camo-mønster som dækker hele skoenes Primeknit-overdel. Overdelen er indkapslet af en sort FITCOUNTER-hælenhed, sort ’cage’ og sorte snørebånd med gulddetaljer og BAPE-logo på den ene pløs. Logoet er prydet med det amerikanske flag, og sammen med gulddetaljerne er dette en reference til Super Bowl –mesterskabet, som skoen udkommer i forbindelse med.

Super Bowl Exclusive

Faktisk formodes det, at BAPE x adidas Ultra Boost er en Super Bowl Exclusive og således udelukkende udkommer i USA d. 3. februar, hvor Super Bowl LIII løber af stablen. Dermed ser det desværre ud til, at vi dødelige danskere kommer til at se langt efter en reel chance for at købe.

Hold dig opdateret

Dette er dog ikke bekræftet, for hverken adidas eller BAPE har endnu givet officiel info om deres berygtede, nye Ultra Boost. Hold øje med Sneakerworld på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret. Her finder du desuden nyheder om flere rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Besøg desuden vores Release Kalender for det bedste overblik over alle de nyeste sneaker-releases.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Download vores nye sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. Her har vi samlet over 4.500 par sneakers fra alle de største brands. Prøv desuden vores Sneaker Assistent, som kan overvåge sneaker-markedet for dig. Den sørger for at sende dig notifikationer, når dine yndlings sneakers releaser, restocker eller kommer på tilbud. Du kan læse mere om appen lige her. Derudover kan du følg All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Billeder: Yankeekicks

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.