Releases
BAPE Superstar Camo

Release Dato: 8. maj 2021
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: GZ8981
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Consortium er for adidasfans, hvad NikeLab er for Nikefans. adidas Consortium håndterer mange af brandets store collabs hvilket gennem tiden har ledt til en lang række unikke sneakers der på hver deres måde, har påvirket sneakerkulturen, og nu står endnu en af disse sneakers for døren. A Bathing Ape, BAPE, følger nu op på deres seneste collabs med adidas, der blandt selvproklamerede ’hype beasts’ har været en bragende succes, og har endnu engang valgt at genopfinde den klassiske Superstar 80s, og ift. til de tidligere sneakers vi har set, har BAPE oppet sig og lavet en helt unik sneaker og et must-have til mange sneakersamlinger.

Det nye collab, BAPE x adidas Consortium Superstar 80s, har det formål, at det skal vække minderne fra 00’erne, hvor de udgav deres første BAPE STA i 2007 i forbindelse med deres FW-kollektion. På deres nye Superstar har brandet nemlig erstattet de tre ikoniske striber på henholdsvis ydersiden af højre sko og indersiden af venstre sko med deres velkendte BAPE STA stjerneskud i hvidt læder, hvorunder der med guldskrift står ’A Bathing Ape’. Dertil er skoens overdel selvfølgelig prydet med deres ikoniske kamuflagemønster, som vi ser på næsten alle releases og collabs, de har været en del af. Som endnu en hyldest til brandets ”egen” sneaker, er højre skos heel tab er broderet ’BAPE STA’ i sort tråd på hvidt læder. På venstre sko er adidas’ logo broderet i samme stil. Derudover er skoen udstyret med to guldfarvet lace locks, hvorpå der selvfølgelig står ’BAPE’, og som om det ikke var nok, kommer skoen også i en speciel kasse, der er farvet i samme kamuflagemønster og med adidas’ tre ikoniske striber hen over låget.

BAPE x adidas Consortium Superstar 80s udkommer på adidas’ egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere den 8. maj. Med BAPE collabs handler det altid om at være blandt de hurtige, hvis man ønsker at få fingrene i et par sneakers, hvorfor du kan bruge vores altid opdateret Release Kalender til at finde raffles og anden information, der vil øge dine chancer. Du kan også lade os gøre arbejdet for dig ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig alle de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

OFFSPRING
Tidspunkt: 01:00

Gå til Offspring

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.