Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. maj 2018
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: AQ1230

Alexander Wang fortsætter sit stærke samarbejde med adidas Originals og er nu klar med tredje sæson-kollektion. Den består blandt andet af en ”Black/White” udgave af Run Clean-modellen, som tidligere er udkommet i en hvid udgave. Få alle detaljerne her om den nye udgivelse her.

Alexander Wang er én af de mest velrenommerede designere i modeverdenen, og det er ikke underligt, at hans samarbejde med adidas Originals har haft så stor succes.

Samarbejdet har ladet Wang genfortolke nogle af brandets klassikere med inspiration fra hans egne erfaringer med det tyske brands sko og klæder.

Samarbejdet har desuden set en række nye moderne designs, hvilket især er kommet til udtryk på fodtøjs-delen. Her har Alexander Wang været med til at etablere og følge nogle af tidens største sneaker-trends. Det er AW Run Clean-modellen et godt eksempel på.

Alexander Wang x adidas AW Run Clean består grundlæggende af en sikker og efterhånden velkendt duo fra adidas – BOOST og Primeknit. Overdelen har et sokkelignende design, og sålen består af BOOST og en gum-farvet ydersål. Det sokkelignende udtryk har været én af de største trends inden for sneakers og er tidligere kommet til udtryk på modeller fra både adidas, Balenciaga, Vetements og flere.

Run Clean har ganske passende et ekstremt clean udtryk, der kun bliver brudt af det omvendte Trefoil-logo vd hælen, som Alexander Wang har gjort til sit adidas-samarbejdes varemærke.

Alexander Wang x adidas AW Run Clean udkommer d. 19. maj hos udvalgte forhandlere, og vi anbefaler, at du holder dig til, hvis du vil have et par. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: LAUNCHES

Gå til Endclothing

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.