Releases

Release Dato: 28. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FX8593
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den prominente japanske detailhandler atmos har endnu engang teamet op med adidas Originals. Denne gang har designduoen kastet sig over ZX 8000-silhuetten, der nu kommer i en ekstraordinær specialudgave, hvor der er skruet en ekstra tand op på samtlige parametre. Modellen byder blandt andet på slangeskindsprint, faux fur og neonlook, og er du typen, der ikke er bange for at tiltrække ekstra opmærksomhed, bør du læse med videre her. 

Det spektakulære design viser sig ved første øjekast. Overdelen udgøres nemlig af selvlysende neongrønne slangeskindsoverlays samt gyldne faux fur-paneler. Detaljer, der efterlader skoen med en iøjnefaldende ”more is more”-æstetik.

Slangeskindsprint og faux fur brydes imidlertid af mere afdæmpede detaljer som for eksempel sorte og mørkegrønne læderpaneler. Mellemsålen matcher den neongrønne overdel, og den sorte ydersål er sammen med brandingen, som optræder på snøre, pløs og indersål, med til at give den markante silhuet en sidste finish.

Drømmer du om at gå sensommeren og efteråret i møde med et par markante og iøjnefaldende sneakers, er atmos x Adidas ZX 8000 G-SNK et rigtig godt bud, hvis du spørger os. Skoen udkommer hos udvalgte forhandlere den 28. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.