Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se Virgil Ablohs nye ”Athlete in Progress” kollektion, der blandt andet rummer en ny Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5.

Godt nok er ”The Ten” en saga blot, men det gælder ikke resten af samarbejdet mellem Nike og Virgil Ablohs Off-White. Snart er duoen nemlig klar til at skrive et nyt kapitel med udgivelsen af den ambitiøse, nye ”Athlete in Progress” kollektion rettet mod kvinder.

Trail-inspirererede modeller

Kollektionen der udkommer i slutningen af juni, består blandt andet af tre unikke ’takes’ på Nikes trail-løbesko, Zoom Terra Kiger. Abloh har udstyret den med flere af sine signatur-præg, så som plastik-strips, skumpløs, stempel-grafik og dekonstruerede detaljer.

Excentriske farver

Dertil kommer en karismatisk løbeydersål og luksuriøse materialevalg klædt i skæve farvekombinationer, der tilsammen afrunder en interessant, ny Off-White x Nike-sneaker, der dog er tro mod de foregående af duoens udgivelser.

Her kan de købes

Skoene fra Off-White x Nike ”Athlete in Progress” kollektionen udkommer den 26. juni og er at finde – med forhandleroversigt – i vores Release Kalender. Her finder du desuden flere sneaker-nyheder fra Nike.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.