Releases

Release Dato: 12. oktober 2018
Pris: €450
Produktkode: BD7400

Daniel Arsham fuldender sit tredelte samarbejde med adidas med en enormt unik fortolkning af det tyske brands nye 4D-model. Få al info her.

Daniel Arsham gjorde sidste år indtog i sneakerverden, da han indledte sit samarbejde med adidas med en unik udgave af deres New York-model. Udgivelsen var inspireret af arkæologi og repræsenterede fortiden. Modellen blev snart efterfulgt af en særlig neopren- og Boost-version af selvsamme New York-model, som tog næste skrift og repræsenterede nutiden. Ganske passende fuldender Arsham nu den tredelte fortælling med en fremtids-inspireret version af adidas’ mest futuristiske model, 4D Futurecraft.

På modellen fortsætter Arsham den tonede stil, som prægede de to førnævnte New York-udgivelser, og han har udstyret den med en minimalistisk og ensfarvet Primeknit-overdel i ”Aero Green”, der matcher den ”Ash”-grønne sål, som er adidas’ mest avancerede til dato.

Resultatet er en model, der er som taget ud af en alien-film, men som samtidig sender associationer til flere af tidens mest populære silhuetter – fx Ultra Boost og Yeezy Boost 350.

Daniel Arsham x adidas Futurecraft 4D ”Aero Green” er efter sigende én af årets mest eksklusive udgivelser fra adidas’ hand – udvalgte butikker modtager kun ganske få eksemplarer. Derfor bliver det uden tvivl enormt svært at få fat i et par.

Vil du alligevel gøre forsøget, så udkommer Daniel Arsham x adidas Futurecraft 4D ”Aero Green” d. 12. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing

SOLEBOX
Tidspunkt: INSTORE

Gå til Solebox

NORSE STORE
Tidspunkt: INSTORE

Gå til Norse Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.