ARKK Copenhagen
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det danske mærkes populære model er denne gang klædt i farver inspireret af den nordiske natur.

ARKK Copenhagen er klar med nye udgaver af deres yndede ASYMTRIX-model, der var det danske sneaker-brands bedst sælgende, nye model i 2018. Denne gang er ASYMTRIX klædt i tiltalende farvekombinationer, der er inspireret af den nordiske natur, og markerer en stærk start på 2019. Få alle detaljerne her.

Klassisk runner-look

ASYMTRIX er én af de nyeste tilføjelser til ARKK Copenhagens efterhånden omfattende katalog af forskellige modeller, og den anses allerede som værende én af de bedste til dato.

Skoen har et tilsyneladende klassisk runner-look med en ’chunky’, ny sål og en panelleret overdel. Samtidig gemmer den på en række skæve og interessante detaljer, såsom en asymmetrisk hælstrop og et nyt snøresystem. Desuden rummer modellen en række referencer til ARKK Copenhagens originale sneaker, Raven.

Inspireret af nordisk natur

ASYMTRIX er et bevis på at harmonisk elegance sagtens kan finde gennem atypisk og asymmetrisk design og har således repræsenteret et helt nyt take på ARKK Copenhagens signatur-stil kendetegnet ved elegance og minimalisme.

De nyeste udgaver af ASYMTRIX er, som nævnt, inspireret af den nordiske natur med brug af jord- og sandfarver samt grålige nuancer, hvilket fungerer godt i samspil med silhuettens karismatiske look.

Find dem her

ARKK Copenhagen ASYMTRIX Mesh F-PRO90 Pack kan købes hos det danske mærke nu. Find direkte link nedenfor, og find flere sneaker-nyheder i vores Release Kalender. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

SE ALLE MODELLERNE HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.