Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Gør dig klar til jagtsæsonen – tre nye Air max 1 ”Animal” er på vej.

Én af de mest yndede og efterspurgte Air Max-samarbejder, Atmos’ ”Animal Pack”, ser ud til at få en ny opfølger senere på året. Folkene bag det japanske brand har nemlig delt flere billeder af tre nye udgaver af Air Max 1, der alle er en del af den nye ”Animal Pack 3.0”.

Vild efterspørgsel

Atmos og Nikes Animal Pack blev oprindeligt udgivet i 2007 bestående af vilde, dyre-inspirerede udgaver af henholdsvis Air Max 1 og Air Max 95. Til stor begejstring fulgte duoen op på samarbejdet sidste år med ”Beast Pack” (”Animal Pack 2.0”) bestående af to opdaterede, men lignende udgaver af de oprindelige udgivelser. Opfølgeren blev i høj grad realiseret på baggrund af den massive efterspørgsel Atmos og Nike oplevede ved relanceringen af Air Max 1 Atmos ”Elephant” året før, og Animal Pack 2.0 blev da også revet væk lige så hurtigt.

Meget limited

Allerede sidste år gav Atmos udtryk for, at de gerne ville følge op på Animal Pack 2.0 her i 2019, og det ser nu ud til at blive en realitet. Både brandets ’creative director’, Hirofumi Kojima, og ’founder’, Hidefumi Hommyo, har nemlig delt billeder på deres Instagram af de tre sko, som efter sigende bliver meget limited.

Design

Alle tre sko fortsætter i det vilde zoo-tema fra de foregående releases med en den ene model klædt i imiteret tigerskind og blå detaljer, den anden klædt i imiteret leopardskind med orange detaljer og den tredje klædt i imiteret okseskind med grønne detaljer.

Udkommer snart

Atmos har bekræftet, at udgivelsen af Atmos x Nike Air Max 1 ”Animal Pack 3.0” vil finde sted den 13. juli 2019 i Japan. Men der er endnu ingen forlydender om, og i så fald hvor og hvornår packen har release i EU. Hold øje med vores Release Kalender, og sørg for at følge os på Facebook og Instagram, så holder vi dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel kan indeholde affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.