Releases
Ambush Dunk Blue

Release Dato: 18. maj 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: CU7544-400
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Ambush er et japansk luksus-streetwear brand som i 2008 blev kendt på at designe smykker. Igennem de senere år har de dog kastet sig over sneakerverden og det er denne Ambush x Nike Dunk High Deep Royal Blue da også et prime eksempel på.

Skoens upper kommer i et gennemført lædermateriale hvor skoens base ses i hvid, hvilket spiller godt sammen med skoens midsole og laces, imens skoens overlays og outsole kommer i den dybe farve, ”Deep Royal Blue”. Hælpartiet har et iøjnefaldene plastikcover som skaber ekstra støtte og giver en fed parallel til skoens ellers læderbaseret design. Stjernen i denne model er dog uden tvivl den spidse og noget spiky Nike Swoosh som går hele vejen rundt skoens hælparti. Det der adskiller denne swoosh fra andre Nike collaboration modeller, er at den ikke er syet på, men at den derimod er påsat uden på skoens upper. En genistreg der giver denne sko lidt edge og et mere råt look. Denne japansk designede Ambush x Nike Dunk High Deep Royal Blue vinder på kvaliteten og designet hele dagen lang.

Den nye Ambush x Nike Dunk High Deep Royal Blue udkommer d. 18. maj på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.