Releases
End Sale Banner

Release Dato: 23. februar 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AH6799-102

2018 er året, hvor den elskede og eftertragtede Air Max 98 silhuet vender tilbage. Vi har allerede kunne præsentere jer for “Gundam“, “Tour Yellow“ og “Thunder Blue“ versionerne, som alle er unisex releases. Men her slutter det ikke. For selvfølgelig skal pigerne ikke snydes for silhuettens tilbagevenden. Det er netop blevet bekræftet, at endnu en model releaser i løbet af januar. Denne gang er der tale om Nike WMNS Air Max 98 “Fossil”.

Sneakeren kommer med en yderst lækker farvesammensætning, som blandt andet byder på en gennemgående hvid overdel, hvortil man finder en fossilfarvet mudguard med tilhørende tværgående syninger og “Air“ branding i samme farve. Som kontrast til den lyse overdel, har man markeret den velkendte Swoosh branding på siden og snuden i sort, hvilket ligeledes gør sig gældende med “Air“ sålen, ydersålen og omkring snørebåndene.

Nike WMNS Air Max 98 “Fossil” releaser hos en række forskellige forhandlere den 23. februar 2018, og der er ingen tvivl om, at der bliver rift om den klassiske silhuet. Derfor anbefaler vi, at du sidder klar hos nedenstående forhandlere på release dagen, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at anskaffe et par.

Husk at du kan følge vores nye medie, Sneakergirls.dk, for flere releases til piger og kvinder.

Derudover kan du i vores store Release Kalender finde alle de kommende releases fra de største brands. Vi holder dig ligeledes opdateret på nyheder og restocks på Facebook og Instagram.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

HHV
Tidspunkt: 09:00

Gå til HHV

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO