Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Gik du glip af sidste års Air Max 97 ”Metallic Gold” comeback, kan du trøste dig med, at du snart får chancen igen. Til maj genudgiver Nike nemlig endnu engang én af deres mest højtelskede klassikere.

Air Max 97 fik debut tilbage for 21 år siden, og allerede dengang var den en enorm succes. I 1997 var udviklingen inden for teknologi begyndt for alvor at tage fart, og man nærmede man sig årtusindeskiftet. Det bragte, især inden for kulturen, et særligt fokus på fremtiden og spekulationer om hvad den mon ville bringe – både i form af film, bøger, kunst og design herom.

Højteknologisk sko

Air Max 97 er et glimrende eksempel herpå, og den må i den grad siges at være et barn af sin tid. Christian Tressers originale ”Silver Bullet”-design repræsenterer mange af tidens tanker om fremtiden – de sølvgrå flader, Air-sålen i fuld længde, og selvfølgelig overdelens linjer kan både give associationer til rumskibe og noget så banalt som en Walkman, som var én af teknologiens nyeste hits dengang.

Release

Uanset hvor mange nye colorways af Air Max 97 der udkommer, vil det altid være de originale metalliske udgaver fra slut-90’erne, der er de mest populære – ”Silver Bullet” og ”Metallic Gold”. Derfor er det en unik chance for at få fat i en klassiker, når ”Metallic Gold” vender tilbage d. 17. Maj. Den vil kunne købes hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte links og release tidspunkter for sneakeren i vores store Release Kalender.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

GÅ TIL RELEASE KALENDEREN

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.